fbpx

Schoolrestaurant

Op de campus beschikken we over een ruime refter.
In het schoolrestaurant kunnen broodjes of soep besteld worden. We hebben ook poke bowl, snack van de week en broodje van de week. We denken ook aan de vegetariërs. Het aanbod wijzigt wekelijks en wordt gepubliceerd op Smartschool. De maaltijden en broodjes worden betaald via de maandelijkse schoolrekeningen.

Bestellen kan via het formulier of online via ouderportaal.

Het formulier kan je downloaden op Smartschool. Met het formulier kunnen bestellingen enkel de eerste schooldag van de week voor 9u..

Bekijk je het liever per dag? Dan kan het digitaal via het ouderportaal voor 9u voor bestellingen op dezelfde dag. Vraag de kindcode via Smartschool aan het secretariaat van GO! Basisschool Wonderwijs.

Hoe maak je een account aan op het ouderportaal?

  1. Ga naar https://informatonline.be
  2. Maak een nieuwe account aan via ‘Registeren’.
  3. Gebruik je eigen e-mailadres en kies een wachtwoord. Je kan ook je Smartschool-account koppelen maar dan moet uw e-mailadres in je Smartschool-profiel bevestigd zijn. (groene vink)
  4. Je ontvangt een e-mail om je account te activeren. Klik op de knop in de e-mail en log in op het ouderportaal.
  5. Koppel voor uw kind de kindcode (de kindcode identificeert een leerling in een school) aan je account. Heb je meerdere kinderen, dan heb je meerdere kindcodes. Maar met 1 account kan je bestellingen plaatsen voor al je kinderen.
  6. Klaar! Nu kan je broodjes en maaltijden bestellen. Voor de dag zelf dient voor 9u te gebeuren. Nadien kan het enkel voor de volgende dag en de schooldagen daarna.

Afwezig wegens ziekte? Voor 9u kan u de bestelling zelf annuleren. Na 9u stuur je met Smartschool een bericht naar het secretariaat.

Afdrukken E-mail