Team Wonderwijs

Directie

 

Hallo,

Ik ben Lieve en ben sinds 2014 directeur van Wonderwijs. 
Daarvoor was ik heel lang heel graag de juf van het 2de leerjaar.

In mijn vrije tijd ga ik graag joggen en geniet ik van uitstapjes met mijn man en kindjes.

Wat me echt gelukkig maakt op school?  Kinderen zien ontdekken dat ze goed zijn in iets, dat ze leerwinst boeken.  Als dat dan nog gepaard gaat met een vrolijke snoet, ben ik helemaal verkocht!

 


 K1

 

Ik ben Sarah en ik ben de juf van de instap/eerste kleuterklas.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport, gezonde voeding en probeer ik het beste uit mijzelf te halen. Ik hecht heel veel belang aan familie en vrienden en ben een enorme dierenvriend. Ik doe graag nieuwe ervaringen op en ga daarom heel graag op vakantie om nieuwe plekken, andere culturen te ontdekken en leuke mensen te ontmoeten.

Waar ik heel blij van word, is dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, dat ze zich op hun gemak en goed voelen in de klas. Erg belangrijk vind ik dat ze leren samen spelen en werken met leeftijdsgenootjes, respect hebben voor elkaar en zich leren houden aan gemaakte afspraakjes…samen “leven” en “leren”.

 

Ik ben ik en jij bent jij
en dat is onze kracht!!!


 K2

 Helaba,

Ik ben juf Katlijn van de visjesklas. In duobaan met juf Anneke leer en speel ik met de kleuters van de 2de kleuterklas. Lange tijd ben ik werkzaam geweest in een andere sector. Maar sinds maart ben ik terug op de plek waar ik destijds gestopt was. En ik ben nog elke dag blij met die nieuwe start. 

In mijn vrije tijd vind je mij terug in de fitness of al joggend in het bos. En het liefst van al in het gezelschap van ons dochtertje van bijna 3 jaar. 

Sinds ik zelf mama ben geworden geef ik nog veel meer om de kleuters rondom mij. Ik wil hen positief stimuleren en hen laten groeien tot enthousiaste leerlingen die er zijn voor elkaar. Zij zijn onze toekomst! 

 


 K3

 

Hallo,

 Ik ben Katrijn en ik sta in de derde kleuterklas, de kikkerklas. Daarvoor heb ik samen met juf Anneke in de tweede kleuterklas gestaan.

 Ik heb drie kindjes, 1 jongen en twee meisjes. Mijn vrije tijd draait dan ook grotendeels om deze 3 schatten.

 Ik vind het fijn om de kleuters te zien groeien, innerlijk en uiterlijk, tot kleine zelfstandige mensjes. Dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen, maakt me blij.

 


 1A

 

Hallo

Mijn naam is Ellen Brabants en ik ben de trotse juf van het eerste leerjaar in Wonderwijs.

Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Het is zalig om kindjes te mogen begeleiden in hun leerproces.

De sprongen die zij telkens maken zijn ongelooflijk mooi om te observeren. Ik hou van de fantasie die nog aanwezig is bij deze kinderen. Ik hou ook van het pure kind dat ze op deze leeftijd nog echt zijn. Ze zijn onbevangen, eerlijk en open.

Ik ben een voorstander van leren door te doen.

Ik speel in mijn vrije tijd korfbal in competitie samen met mijn man en beste vrienden.

Hopelijk tot snel

Lieve groet

Ellen Brabants
klastitularis 1A 

 


 2A

 

Hoi,

Mijn naam is Liesbeth Geerts en ben juf van het 2de leerjaar. Voor ik juf van het 2de werd, stond ik ongeveer 13 jaar in het 5de leerjaar en gaf ik ook 1 jaartje les in het derde leerjaar. Hoewel ik met hart en ziel lesgaf in het vijfde, verloor ik mijn hart helemaal aan de kindjes van het tweede. Elke dag mogen werken met nieuwsgierige en pure kinderen maakt van mij een gelukkige en vooral heel fiere juf. Het vertrouwen dat er heerst binnenin ons team maakt het helemaal af voor mij.

Ik kan rekenen op topcollega's en een fantastische directie, samen doen wij elke dag ons best om onze leerlingen te laten uitgroeien tot wonderschone grote kinderen die klaar zijn om de wereld verder te ontdekken.

Onze school, onze klas, onze kindjes... Wonderwijs!!!


3A

 

Hallo,

Ik ben juf Sandra en reeds verschillende jaren actief in Wonderwijs.
Het derde leerjaar doe ik al jaren met veel plezier.

 Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn twee sportende zonen maar ik kan ook heel erg genieten van een rustig moment.

 Kinderen iets kunnen bijbrengen en samen creatief bezig zijn geeft mij veel voldoening.

 


 4A

 

Hallo,

Ik ben juf Nadine en sinds kort juf van het vierde leerjaar. Ik ben als pas afgestudeerde hier direct op school kunnen beginnen en nu geef ik bijna 30 jaar op deze school les. Ik ben begonnen in het tweede leerjaar , dan het derde leerjaar , 9 jaar het vierde leerjaar, ongeveer 15 jaar het zesde leerjaar en nu dus terug het vierde leerjaar. Mijn ouders hebben hier de school lang geleden mee opgestart. 

Mijn hobby's zijn paardrijden , skiën en reizen. Na school gaat mijn aandacht vooral uit naar mijn gezin en huisdieren, ik heb 3 paarden, 2 hondjes en 3 poezen. 

Ik geniet ervan als kinderen plezier maken en zie dat ze graag naar school komen. 

 


5A

 

Hallo,

Ik ben Karina en ben sinds 1993 juf in BS Wonderwijs. Ik heb lesgegeven in het 6de en 3de leerjaar en ik ben ook zorgcoördinator geweest. Nu vind je mij al geruime tijd in het 5de leerjaar.

Ik kijk er elk schooljaar opnieuw naar uit om samen met jullie een leerrijk, creatief, sportief en vooral leuk jaar te beleven!

 


6A

 

Hallo
Mijn naam is Karen en ik hou wel van een uitdaging. Daarom ben ik dit schooljaar de juf van het zesde leerjaar geworden na jarenlang les te geven in het vierde.
Ik ben mama van 2 lieve dochters waarmee ik graag leuke dingen doe. Om een beetje in vorm te blijven ga ik regelmatig fitnessen. Maar waar ik echt blij van word is dansen.
Wat mij ook blij maakt is kinderen zien groeien en openbloeien. En deel uitmaken van dit groeiproces. Niet enkel het overdragen van kennis maar vooral het leren samenleven in onze diverse maatschappij. Dat is de mooie uitdaging van lesgeven voor mij...

 


Zorg

 

Hallo,

Ik ben Ilse en zorgcoördinator op Wonderwijs.

Op vrijdagvoormiddag vind je me vanaf dit schooljaar terug in de derde kleuterklas. Dit is een nieuwe uitdaging voor mij en kijk er enorm naar uit om ook eens met kleuters te werken. Eigenlijk heb ik al bijna ervaring met alle leeftijden in de lagere school. Ik heb lange tijd in het derde leerjaar gewerkt maar ook in het eerste en vierde leerjaar heb ik ervaring. Ook het vijfde en zesde leerjaar zijn bekend terrein voor mij. 

Zelf ben ik mama van 2 zonen die momenteel al 17 en 9 jaar oud zijn. Dit is een voltijdse opdracht maar als er momentjes vrij zijn dan vind ik het fijn om te lezen, joggen en creatief bezig te zijn. Het geeft een goed gevoel om kinderen te kunnen helpen die het moeilijk hebben en net dat extra duwtje in de rug nodig hebben.

Ik ben heel blij dat ik hen hierbij kan helpen!

 

Hallo,

Mijn naam is Patricia en ik werk sinds 1995 in Wonderwijs. De afgelopen decennia heb ik vooral lesgegeven in de eerste en tweede graad, maar ook aan zorgondersteuning gedaan.

Ik vind het fijn om kinderen te zien groeien van jonge kleuters tot zelfbewuste tieners en mijn steentje te kunnen bijdragen in hun ontwikkeling. Het doet mij plezier dat zij hun talenten volledig kunnen ontplooien en dat kan zeker in Wonderwijs.

In mijn vrije tijd staat mijn gezin centraal, maar ben ik ook actief als vrijwilliger bij o.a. Velt.


 Administratie & ICT

 

Hey,

Mijn naam is Isabelle. Ik werk sinds 2013 op het secretariaat van Wonderwijs.

Als administratieve duizendpoot hou ik er vooral van om te kunnen helpen. Dit kan zowel naar ouders, collega's of leerlingen toe zijn. Wanneer alles voor iedereen zo vlot mogelijk verloopt, heb ik er een fijne dag op zitten!

In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen met mijn gezin en onze honden. Ook fietsen en zwemmen doe ik enorm graag. 
Ik probeer steeds zoveel mogelijk te genieten van alles wat ik doe.

 

Hallo,

Ik ben Geert. Ik ben administratieve medewerker en ICT voor Wonderwijs en Campus Atheneum Brasschaat.

Er beweegt veel in onze school. Het is heel tof om dat van nabij mee te maken!
Ook ik leer elke dag bij! De kinderen kunnen inventief uit de hoek komen en het is aan ons, volwassenen, om daarin mee te gaan. De school is letterlijk voor iedereen. 

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mijn gezin en verenigingsleven. (en ook met ICT.. dat stopt nooit :-)  )

 

 

 

 

Afdrukken E-mail