fbpx

Waarom Wonderwijs?

Bent u nog op zoek naar een warme school waar kwaliteit, leerplezier, samenwerken en betrokkenheid voorop staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wonderwijs bevindt zich in het centrum van Brasschaat en is een fijne, groene school met net dat ietsje meer.  Op onze campus zijn een kinderdagverblijf, kleuterschool, lagere school en secundaire school gelegen.  Uw kindje kan dus bij ons terecht van 0 tot 18 jaar.

Meermaals per jaar worden in de basisschool op school- en klasniveau projecten uitgewerkt waarin betrokkenheid, samenwerken en leerplezier centraal staan.

In Wonderwijs werken de leerlingen niet enkel samen met kinderen van hun eigen klas, maar doen ze dit regelmatig ook klasdoorbrekend met kinderen die jonger of ouder zijn dan zijzelf.  Zo leren zij samenwerken, ook met andere leerkrachten, is de betrokkenheid hoger en het leerplezier groter.

In Wonderwijs bieden we kwaliteitsvol onderwijs aan.  We trachten het maximum te halen uit elk kind, zowel voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben, als voor kinderen voor wie extra ondersteuning een noodzaak is.

We bieden de mogelijkheid aan om 's middags een warme maaltijd aan democratische prijs te eten en hebben ook een voor- en naschoolse opvang op ons domein.

Wil je weten hoe de onderwijsinspectie onze school beoordeelt?  Lees dan hier het doorlichtingsverslag.

Doorlichting schooljaar 2019-2020 (PDF)

Geïnteresseerd?  Kom dan zeker eens kennismaken met ons enthousiast schoolteam en ontdek het zelf!

 

Lieve Mertens

directeur

 

Afdrukken E-mail