fbpx

  • Start
  • Smartschool Wonderwijs

Smartschool Wonderwijs

Smartschool wordt gebruikt als communicatieplatform voor leerkrachten en de ouders.

Doe meer met Smartschool, hét digitale schoolplatform.

Communicatie tussen leerkracht en de ouders gebeurt via Smartschool. Een vraag? Stuur een berichtje. Zo gemakkelijk is het.

Elke ouder krijgt een account om in te loggen en de laatste nieuwtjes en berichten te zien. Er is steeds een digitale versie van de papieren communicatie terug te vinden. 

Heb je meerdere kinderen op Wonderwijs? Heb je kinderen op Toverbos of op het Atheneum? Koppel ze dan aan elkaar. Zo moet je niet steeds uit-  en inloggen.

Smartschool App

Ook onderweg kan je op de hoogte blijven dankzij Smartschool App. Je bent altijd mee! Je vindt deze in de app-winkel van je smartphone. Meer info over de Smartschool App vind je HIER (nieuwe venster) Niet storen!

Wil je geen berichten ontvangen 's avonds? Of op andere uren? Dat kan! Je kiest er zelf voor wanneer je meldingen wilt krijgen en wanneer niet.

Wachtwoorden

Een wachtwoord is strikt persoonlijk en mag niet gedeeld worden. 
Een wachtwoord mag enkel gekend zijn door de persoon zelf en hij moet dit op elk moment kunnen veranderen als hij vermoedt dat het gekend is bij anderen.

Wachtwoord kwijt?

Ga naar de startpagina van Smartschool Wonderwijs en klik op "wachtwoord vergeten?".

Er zijn wel een aantal voorwaarden om een nieuw wachtwoord te kunnen krijgen:

  • Als je de gebruikersnaam van uw kind hebt
  • uw e-mailadres ingegeven en bevestigd hebt in uw profiel.

Als het niet lukt, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan brengen we dat samen in orde. 

 

Afdrukken E-mail